Már lehet jelentkezni a TeSzeddre!

A TeSzedd!” – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció hazánk legnagyobb önkéntes hulladékszedési mozgalma, amely az idei évben 12. alkalommal kerül megrendezésre az Energiaügyi Minisztérium támogatásával. Az akció szervezője és koordinátora az NHKV Zrt. Az egész országra kiterjedő kampány célja, hogy önkéntes megmozdulás keretében közösen varázsoljuk tisztábbá környezetünket. Az idei TeSzedd! akcióra 2024. április 22-28. között kerül sor.


A TeSzedd! akció keretében az elmúlt években több ezer tonnányi illegálisan lerakott hulladéktól tisztították meg a lelkes önkéntesek az országot.


A 2024. évi TeSzedd! akció keretében az önkéntesek által összegyűjtött hulladékok elszállításának és ártalmatlanításának költségeit, valamint a hulladék összegyűjtéséhez szükséges eszközök (kesztyű, zsák, kötöző) beszerzését az Energiaügyi Minisztérium támogatja.


A hulladékgyűjtési akcióra 2024. április 15-ig a https://szelektalok.hu/teszedd/ weboldalon lehet jelentkezni, a  honlapon a részvételi feltételek, részletes  tájékoztató is  megtalálható. További kérdés esetén az info@teszedd.hu e-mail címen, vagy a +36 (1) 999-6464 telefonszámon munkaidőben állnak a jelentkezők rendelkezésére.